Over Studio Bovenwijs

Ik ben Michèle Hendrix, getrouwd met Koen en samen hebben we 2 zonen.

Studio Bovenwijs is opgericht in 2016, in de periode dat ik werkzaam was als groepsleerkracht en gedragsspecialist in het speciaal onderwijs. Tijdens mijn werk lieten de kinderen mij zien dat ze meer nodig hadden dan de methodische vorm van onderwijs. De verdieping rondom probleemgedrag heb ik gezocht in het volgen en behalen van de Master Sen – Gedrag. Een studiedag rondom leerproblemen wekte mijn interesse in beelddenken. Daarop volgden specialisaties om het beelddenken in te kunnen passen in het onderwijs.

De aanvulling vanuit de visie van het beelddenken was erg waardevol. Kinderen pikten de informatie makkelijker op, doordat meerdere leeringangen benut werden. Leren werd leuker en prestaties gingen vooruit!

Vervolgens heb ik de transfer naar mijn eigen praktijk gemaakt en werk ik met kinderen die moeite hebben met leren en gedrag, zo komen bij Studio Bovenwijs komen al deze expertises samen. We zoomen in op mogelijke gedragsproblemen die relatie hebben met de leerproblemen. De problemen rondom leren en gedrag hebben vaak een oorzaak, die onderliggend is. Studio Bovenwijs is, door jarenlange ervaring, geschoold in het opsporen, begeleiden en coachen van deze mogelijk onderliggende oorzaken. De leer-/ gedragsproblemen worden benaderd vanuit de visie van het beelddenken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

          .       

Studio Bovenwijs © 2019